CarleaseSupport

Mercedes A klasse
Opel Astra
Audi S3
BMW 5 serie
VW Golf

Leasevormen

Er zijn in de leasing verschillende mogelijkheden. Wij van CarleaseSupport bieden zowel financial lease als operationele lease. Iedereen maakt daar zijn eigen keuze in. Wij kunnen u daar uiteraard goed in adviseren.

Wat houden de verschillende leasevormen in?

Bij Financial Lease dient de auto als onderpand, omdat het een op de balans financiering is. De auto komt op de balans van de ondernemer te staan en de ondernemer is economisch eigenaar van de auto. De auto kan voor het volledige bedrag exclusief BTW worden gefinancierd. De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. De hoogte van de aflossing wordt afgestemd op de wensen van de ondernemer. Financial lease kent een vaste looptijd, die volledig is af te stemmen op de gebruiksduur van de auto. Zodra de ondernemer aan het eind van het contract de slottermijn heeft voldaan, is de ondernemer tevens juridisch eigenaar van de auto.

Full Operational Lease, dit houdt in dat u de volledige financiering + het beheer van de auto (wagenpark) uitbesteedt. Het juridsche en economsiche eigendom ligt bij de leasemaatschappij. De auto komt niet bij de onderneming op de balans. Ook onderhoud, banden, vervangende auto, assurantie en wegenbelasting komt voor rekening van de leasemaatschaatschappij. Voor één vaste all-in prijs neemt CarleaseSupport alle zorgen uit handen van de ondernemer.

Ook is het voor de ondernemer mogelijk om zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer zelf te regelen. Dit word Netto Operational Lease genoemd. Dit is een leasevorm, waarbij (net als Full Operational Lease) de auto niet bij de ondernemer op de balans staat. De leasemaatschappij verzorgt de financiering van uw wagenpark, maar u bepaalt zelf of u één of meer aanvullende diensten aan ons uitbesteedt. Alle diensten worden vooraf vastgesteld. Afschrijving vindt plaats op basis van de contractduur die de ondernemer wenst. De ondernemer betaalt uitsluitend afschrijvings- en rentekosten en houderschapsbelasting.